Badrumsrenovering?

Dags att renovera badrummet då har du kommit helt rätt. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar.

Hos oss blir du väl omhändertagen från offert till färdigt badrum.

Nöjda kunder

Snabb offert

Kvalitetsdokument

10 års garanti på tätskikt

 

Renovera badrum med Room4u

  • Totalentreprenad med plattsättare, rörmokare och elektriker.​​

  • Projektledare som är med under hela renoveringen.​​

  • Detaljerad, skräddarsydd offert för just ditt badrum.

  • En 3D-ritning på ditt nya badrum.

  • Fastpris och tid på din badrumsrenovering.

  • 10 års garanti på tätskikt.

  • Anslutna till BKR (Byggkeramikrådet)​

  • Alltid kvalitetsdokument för godkänt badrum.​

  • Kostnadsfri offert ​​och hembesök.​

  • Rabatter på kakel, klinker och inredning via våra samarbetspartners.

Vi tillägnar mer och mer tid här och det är oftast på denna plats vi börjar och slutar dagen. Unna dig därför nöjet att anpassa det efter just dina behov och önskemål. Att renovera badrummet är ett stort projekt och därför är det viktigt att man tänker till ordentligt redan från början och låter proffs utföra arbetet. Detta är även viktigt för att försäkringar ska gälla.

 

Vi erbjuder totalentreprenad på badrumsrenovering där vi står för snickare, plattsättare, rörmokare och elektriker. Vi ger ett fast pris på renoveringen utan några dolda avgifter. Vi gör även ROT-avdrag på allt arbete och ser till att ni som kund kan  komma tillbaka till ett nytt och fräscht badrum.

 

Med oss kan du känna dig trygg! När renoveringen är genomförd ger vi dig ett kvalitetsdokument och monteringshandvisning som krävs för ett godkänt badrum. Det sätts in i kvalitetspämen. Givetvis är vi anslutna till branschorganisationen BKR, Byggkeramikrådet.

Det innebär att vi följer branschens alla regler och har behöriga plattsättare.

 

Som kund oss hos får ni även bra priser på klinker, kakel och inredning via vår samarbetspartner Kakelbruket (Fyrislundsgatan 77). Där kan ni även boka en tid och få hjälp av en personlig inredare som hjälper er att inreda ert nya badrum som just ni önskar.

Så här går det till!

1

 

När vi fått in din förfrågan så ringer vi dig och bokar in en tid för ett kostnads-fritt hembesök. Vi kommer alltid ut på plats och tittar på det befintliga badrummet och tar mått.

2

 

Därefter får du en offert med fastpris samt 3D-ritning på ditt nya badrum.

Ritningen skickas även till vår samarbetspartner Kakelbruket. Där finns möjlighet att få hjälp med att välja kakel/klinker och badrumsinredning.

3

 

Vi skriver alltid avtal med start- och slutdatum. Projektledare kontaktar er och går igenom kvalitets-pärmen för att säkerställa så att allt finns på plats innan renoveringen börjar.

4

 

Vi täcker golv och stänger av med skyddsplast samt ställer ut luftrenare för att minimera dammspridning. Rivning påbörjas och fortsättermed återbyggnad, el, vvs, tätskikt och kakling. Samt slutmontering av badrumsinredning.

5

 

När badrummet är klart går projektledare igenom renoveringen samt lämnar över kvalitetsdokument. Igen förskotts eller delbetalning krävs. Utan betalning sker efter utfört arbete.

CONSULTING

Offertförfrågan

Fyll i formulär nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Inspiration

Se våra några av våra tidigare badrumsrenoveringar och låt dig inspireras.

 © ROOM4U AB 2020 | All rights reserved

 

Cookies | Integritetspolicy

Di2018.png
Di_2017.png
logotyper_edited.jpg
logotyper_edited.jpg
logotyper_edited.jpg